Pastry
-
WHO IS ANTONIO BACHOUR THE WORLD LEGEND OF PASTRY?
Antonio Bachour has been honored as the Best Pastry Chef in the World three times by the Best Chefs Foundation, a testament to his mastery ...
21 Μαρτίου -
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ANTONIO BACHOUR Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Ο Antonio Bachour έχει τιμηθεί τρεις χρονιές ως Best Pastry Chef in the World από το Best Chefs Foundation και τα γλυκά του ξεχωρίζουν για ...
21 Μαρτίου -
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MACARON;
Τα Macarons (μακαρόν) είναι αυτές οι αέρινες μαρέγκες αμυγδάλου που στη συνέχεια διαμορφώνονται σε μπισκότα "σάντουιτς" γεμισμένα με ...
25 Ιουνίου -
ΓΛΥΠΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ PASTRY ΓΛΥΠΤΙΚΗ
Μπορεί η σοκολάτα να λατρεύεται από πολλούς για τη γλυκιά της γεύση και το άρωμα κακάο, αλλά ήδη από την εποχή του Πικάσο η σοκολάτα ...
02 Μαρτίου -
ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ GALETTE DES ROIS Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ;
Η γαλλική βασιλόπιτα, ή αλλιώς Galette de Rois, είναι ένα γλυκό σφολιάτας που ως έθιμο φτιάχνεται παραδοσιακά στη Γαλλία, αλλά και σε ...
05 Ιανουαρίου -
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 15 ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σε ποιον δεν αρέσει το παγωτό; Αγαπημένες κλασικές γεύσεις είναι σίγουρα η βανίλια, η σοκολάτα και τα σορμπέ. Οι λάτρεις του παγωτού όμως θα...
19 Ιουλίου -
ΤΣΑΙ MATCHA Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΔΡΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Το τσάι matcha είναι βασικό συστατικό στην Ιαπωνική κουζίνα, αλλά εκτός από αφέψημα, αυτή η φίνα πράσινη πούδρα χρησιμοποιείται σε συνταγές ...
15 Οκτωβρίου -
ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ;
Το Tiramisù ή στα ελληνικά τιραμισού, το διασημότερο ιταλικό γλυκό παγκοσμίως εκτός από το να σε "ανεβάζει" ψηλά με τη γεύση του, ...
29 Σεπτεμβρίου -
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 +1 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ VEGAN ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ;
Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς το βιγκανισμό, ο τομέας της ζαχαροπλαστικής δεν θα μπορούσε να παραμείνει ένας απλός ...
30 Αυγούστου -
Η ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ CRÈME BRÛLÉE
Η αρωματική κρέμα της Crème Brûlée ξεχωρίζει για τη βελούδινη υφή και τη γεύση της που απογειώνεται με την καραμέλα που δημιουργείται ...
12 Μαρτίου -
ΤΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ MOELLEUX ΚΑΙ SOUFFLE
Moelleux au Chocolat είναι το γλυκό που συναντάμε σχεδόν παντού. Από ένα καλό εστιατόριο, ένα γαστρομπάρ, μέχρι και στα ράφια των σούπερ ...
02 Μαρτίου -
Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ
Για χιλιάδες χρόνια ιστορίας το κακάο ή αλλιώς Theobroma cacao ήταν ένα ανεκτίμητο, ιερό, ακόμη και μαγικό ρόφημα, σύμβολο δύναμης, προνόμιο...
16 Φεβρουαρίου

LOAD MORE