ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Το FineBeing σχεδίασε μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία αποκλειστικά για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, με κυρίαρχο σε όλα τα πιάτα ενός menu degustation κάτι σπάνιο και υψίστης ποιότητας.
Για πρώτη φορά με πρωταγωνιστή σε κάθε πιάτο το αυθεντικό Japanese Wagyu A5 με τις απαράμιλλες νότες umami, το menu 8 πιάτων παρουσίασε μια συμφωνία γεύσεων, προσεκτικά επιμελημένη για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πιο περιζήτητου βοδινού κρέατος στον κόσμο.
Την κορυφαία ιαπωνική γευστική εμπειρία συνόδευσαν εξαιρετικές επιλογές κρασιών από το Κτήμα Γεροβασιλείου, από το Κτήμα Βιβλία Χώρα και από το Μικρό Κτήμα Τίτου.
Το pre-dessert & dessert δημιουργήθηκε περίτεχνα με premium σοκολάτα Valrhona από τον pastry chef Αλέξανδρο Αλεξίου της Deals S.A.
Στο κλείσιμο του dinner οι καλεσμένοι έζησαν ένα εικονικό ταξίδι στην Ιαπωνία, δοκιμάζοντας το Shinshu Mars Kasei Whisky, έναν πραγματικό πρεσβευτή του ιαπωνικού ουίσκι που με τα αρώματα ώριμων φρούτων και το ελαφρύ άγγιγμα καπνού, εξέπλησε τους φίλους των αποσταγμάτων!
Η γιορτή της εξαιρετικής γεύσης πλαισιώθηκε με live violin & vocal performance.
Και στις 2 ημέρες του event, οι κρατήσεις ήταν sold out, με λίστα αναμονής σε πιθανή ακύρωση.
GALLERY